Luk vindue ×

Skyhøje kommissioner og i nogle tilfælde krav om højere priser fra de store bookingsites betales af dig! Personlig kontakt til overnatningsstederne giver altid bedre aftaler og priser.

Slip for besværet ved at søge online.

Lad os gøre arbejdet og sætte dig i personlig kontakt med overnatningsstederne

Log ind, send én forespørgsel. Tilmeldte overnatningssteder vil gennemgå dine ønsker og sende dig et skræddersyet personligt tilbud

Udfyld sted, dato samt anden information, og vent på at modtage et personlige tilbud fra overnatningssteder du ikke engang vidste eksisterede!

Vælg det bedste tilbud, der passer præcis til dine ønsker og behov.Tjek dine personlige tilbud og vælg det bedste. Så simpelt er det!
Nyd din ferie!.

Har du ledige værelser, og modtager du ikke nok forespørgsler?

Send et personligt tilbud direkte til gæsten.

Aktive søgninger på Secrethotelguide.com


 • Er i trætte af skyhøje kommissioner og i nogle tilfælde krav om mindstepriser fra de store bookingsites ?

  Og ønsker i overblikket over egentlige søgninger på overnatning i præcis jeres område?

  Så læs her.

  Secrethotelguide.com ønsker at give gæsterne og overnatningsstederne de bedste priser, samt genoplive den personlige kontakt mellem gæsterne og overnatningsstederne.

 • Secrethotelguide.com giver jer muligheden for at sende personlige tilbud. Direkte til brugerne af Secrethotelguide.

  Tilbudet vil kun være synlig for brugeren/gæsten, på vores platform.

  Når i som overnatningssted gratis har registreret jeres enhed hos os, så er det bare at vente på forespørgsel i jeres område.

 • Så snart der bliver søgt på overnatninger i præcis jeres område, vil i automatisk modtage en notifikation Derefter er det bare, via få klik, at sende et personligt tilbud ud til brugeren.

  Tilbuddet vil kun være synlig for brugeren/gæsten der søger i præcis jeres område, tilbuddet vil automatisk forsvinde når jeres tidsbegrænsning udløber,eller hvis gæsten acceptere andre tilbud. I kan til enhver tid deaktivere aktive tilbud.

  Såfremt gæsten accepterer tilbuddet modtager i automatisk en bekræftelse på mail, hvori alle relevante data om gæsten, såsom navn, adresse, mail samt telefonnummer fremgår. Lav kommission. Uanset hvor stort jeres hotel/overnatningssted er, så er vores Serviceafgift altid den samme lave, 75 DKr. pr. booking foretaget via Secrethotelguide.com,også uanset længden og beløbet på reservationen.


Tilmeld dit overnatningssted gratis og kom i personlig kontakt med gæster der søger overnatninger i dit område.


(Læs betingelser)

COPYRIGHT © 2016 SECRETHOTELGUIDE.COM | ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDT