Luk vindue ×

Skyhøje kommissioner og i nogle tilfælde krav om højere priser fra de store bookingsites betales af dig! Personlig kontakt til overnatningsstederne giver altid bedre aftaler og priser.

Slip for besværet ved at søge online.

Lad os gøre arbejdet og sætte dig i personlig kontakt med overnatningsstederne

Log ind, send én forespørgsel. Tilmeldte overnatningssteder vil gennemgå dine ønsker og sende dig et skræddersyet personligt tilbud

Udfyld sted, dato samt anden information, og vent på at modtage et personlige tilbud fra overnatningssteder du ikke engang vidste eksisterede!

Vælg det bedste tilbud, der passer præcis til dine ønsker og behov.Tjek dine personlige tilbud og vælg det bedste. Så simpelt er det!
Nyd din ferie!.

Log ind og modtag dit helt personlige tilbud direkte fra hotelletFerie på Bornholm

Bornholm, der er ca 590 km 2, er beliggende i Østersøen. Bornholm er Danmarks mest østlige stykke land, med med at landskab, der helt afviger fra det resterende i Danmark. Da Bornholm er en mindre ø omgivet af hav så langt øjet rækker, kan vintrene på Bornholm kan være meget kolde. Sommeren er meget tempereret med mulighed for at vandre, svømme og meget andet for turister i alle aldre.

Overnatning på Bornholm

Bornholm har mange forskellige hoteller, kroer, bed & breakfasts, vandrehjem, og campingpladser. Nogle af de mest ansete hoteller tilbyder balkon udsigt over Østersøen, og er velkendt for deres udsøgte service.

Top attraktioner på Bornholm

Hammershus

Den største middelalderlige befæstning i hele Skandinavien er Hammershus. Hammershus blev bygget i 1200-tallet og man mener, at slottet har huset Ærkebiskoppen i Lund, Anders Sunesen. Ruinen er stadig i god stand dens alder taget i betragtning. Den består af en stor stenmur, der næsten er en kilometer lang samt flere tårne, der engang havde udsigt over hele øen.

Dueodde Strand

På den sydlige spids af Bornholm, ligger den over 30 km lange sandstrand Dueodde Strand. Stranden er dækket af fint hvidt sand, der giver et unikt udseende og en tekstur, som ikke findes mange andre steder i verden. Her står der desuden nogle historiske fyrtårne, der kan betragtes på afstand, men som ikke er åbne for publikum. Skoven nær Dueodde byder på nogle ufærdige kanonbatterier fra 2. Verdenskrig, der gør skoven et besøg værd, hvis man er den mindste smule historieinteresseret.

Gudhjem

Til trods for dens lille størrelse, er Gudhjem et populært sted for turister, der ønsker at opleve det lokale køkken og at få 'en bid af livet'. Gudhjem, der blot huser ca 700 mennesker, er hjemsted for mange fiskere, beværtninger og røgerier. De har desuden Danmarks største vindmølle, Gudhjem Mølle.

KaramelKompagniet

Mens Gudhjems tusindårige historie byder på en masse attraktioner for turister, er det mest populære stop i byen KaramelKompagniet, hvor du kan købe lækre håndlavede karameller og andre søde sager. Butikken og karamelkogeriet er i ét, så du har muligheden for at opleve, hvordan karamellerne bliver lavet. Man skal ganske enkelt lede længe for at finde noget lignende.

Bornholms Turistbureau,

Ét af de første steder for mange besøgende på Bornholm er turistbureauet. De tilbyder information om, hvor man kan finde mad, butikker og hoteller, og dermed få det største udbytte af sin ferie. Personalet er yderst hjælpsomme og bureauet har meget materiale, der får dig til at føle dig velkommen, når du ankommer til Bornholm.

En ferie på Bornholm giver turister en chance for opleve noget af det bedste Danmark kan tilbyde. Ligesom det byder på lokal charme og spændende steder, fra Gudhjem til den smukke natur ved Dueodde Strand.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv inspireret

Bliv inspireret og oplev nye feriedestinationer.

COPYRIGHT © 2016 SECRETHOTELGUIDE.COM | ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDT