Luk vindue ×

Skyhøje kommissioner og i nogle tilfælde krav om højere priser fra de store bookingsites betales af dig! Personlig kontakt til overnatningsstederne giver altid bedre aftaler og priser.

Slip for besværet ved at søge online.

Lad os gøre arbejdet og sætte dig i personlig kontakt med overnatningsstederne

Log ind, send én forespørgsel. Tilmeldte overnatningssteder vil gennemgå dine ønsker og sende dig et skræddersyet personligt tilbud

Udfyld sted, dato samt anden information, og vent på at modtage et personlige tilbud fra overnatningssteder du ikke engang vidste eksisterede!

Vælg det bedste tilbud, der passer præcis til dine ønsker og behov.Tjek dine personlige tilbud og vælg det bedste. Så simpelt er det!
Nyd din ferie!.

Log ind og modtag dit helt personlige tilbud direkte fra hotelletFerie på Vestsjælland

Vestsjælland tilbyder en bred variation i landskabet med sine billedskønne bakker, øer, sandstrande, landidyl og et væld af historiske seværdigheder, herunder blandt andet skibe og borge helt tilbage fra vikingetiden. Et område med en afslappet atmosfære, der bør være på enhver ferieplan.

Overnatning på Vestsjælland

Mulighederne er mange, når du skal finde et sted at overnatte på Vestsjælland. Der kan findes alt lige fra campingpladser I skønne omgivelser til glamourøse slotsophold.

Topattraktioner på Vestsjælland:

Sct. Bendts Kirke

I Ringsted ligger denne smukke gamle kirke, der blev bygget i 1080. Kirken udgjorde den nordlige fløj af Ringsted Kloster og hørte under Benediktinerordenen. Valdemar den Store lod den nuværende kirke opføre og indviede den i 1170 med en kæmpe begivenhed, herunder kroningen af sin søn, Knud den sjette. Kirken rummer flere kongelige og adelige grave, heriblandt Valdemar den Stores, Knud 6. og Valdemar Sejrs. Den er bestemt et besøg værd, specielt hvis du er til enestående arkitektur og historie.

Vikingeskibsmuseet

Hvis du er vild med historie og vikinger kommer du ikke udenom Vikingeskibsmuseet i Roskilde, hvor du kan opleve hele 5 vikingeskibe, klæde dig ud som en viking og prøve kræfter med forskellige håndværk i de åbne værksteder. Slut besøget af med en sejltur på Roskilde Fjord i ét af de rekonstruerede vikingeskibe.


Vestsjælland er velegnet som feriemål med sine mange historiske seværdigheder og smukke landskaber.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv inspireret

Bliv inspireret og oplev nye feriedestinationer.

COPYRIGHT © 2016 SECRETHOTELGUIDE.COM | ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDT