Luk vindue ×

Skyhøje kommissioner og i nogle tilfælde krav om højere priser fra de store bookingsites betales af dig! Personlig kontakt til overnatningsstederne giver altid bedre aftaler og priser.

Slip for besværet ved at søge online.

Lad os gøre arbejdet og sætte dig i personlig kontakt med overnatningsstederne

Log ind, send én forespørgsel. Tilmeldte overnatningssteder vil gennemgå dine ønsker og sende dig et skræddersyet personligt tilbud

Udfyld sted, dato samt anden information, og vent på at modtage et personlige tilbud fra overnatningssteder du ikke engang vidste eksisterede!

Vælg det bedste tilbud, der passer præcis til dine ønsker og behov.Tjek dine personlige tilbud og vælg det bedste. Så simpelt er det!
Nyd din ferie!.

Log ind og modtag dit helt personlige tilbud direkte fra hotelletFerie på Fyn

Fyn er den tredjestørste ø I Danmark med et areal på 3,099,7 kvadratkilometer og et indbyggertal på ca. 466.284 (2010). Det er en smuk ø med rigtig mange slotte,herregårde og ikke mindst landbrug, takket være den frugtbare lerjord.

Fyn byder på historiske købstæder og slotte, kulinariske højdepunkter og et unikt øhav

Overnatning på Fyn

Turister bliver forkælet når det kommer til en overnatning på Fyn. Så meget, at det er værd at tjekke alle de gode tilbud på familie hoteller,vandrehjem,samt et utal af små lækre kroer.

Top attraktioner på Fyn:

Odense Zoo

Odense Zoo er, med over 2000 dyr fra hele verden, altid en sikker favorit. De har alt fra giraffer og antiloper til sibiriske tigre og pandaer. Deres havdyr tæller også søkøer, der altid er underholdende at betragte. Odense Zoo er åben det meste af året fra kl. 10.00 alle ugens dage.

Den Fynske Landsby

Hvis du kunne tænke dig at rejse tilbage I tiden, skal du helt klart besøge Frilandsmuseet Den Fynske Landsby I Odense. Her finder du originale bindingsværkshuse fra hele Fyn fra H.C. Andersens tid – komplet med blomstrende haver, husdyr og omkringliggende marker. Der er oplevelser for både børn og voksne.

Egeskov Slot

Egeskov Slot er beliggende syd for Ringe på Midtfyn, og er en af europas bedst bevarede vandborge. Slottet, der oprindeligt var en større herregård i 1400-tallet, blev skabt af ejeren (1545-1569) Frands Brockenhuus til det slot vi kender i dag. Foruden de mange smukke rum, parken og skoven kan Egeskov byde på motorcykler, flyvemaskiner og enddog Verdens største dukkehus.

Danmarks Jernbanemuseum

Du behøver ikke at være togentusiast for at besøge Danmarks Jernbanemuseum i Odense. Her kan du opleve historiske damplokomotiver, vogne, busser, færgemodeller, modelbaner og meget mere. Desuden har du mulighed for at køre en tur med veterantog.

Marstal Søfartsmuseum

Marstal Søfartsmuseum byder udover 200 skibsmodeller og mere end 130 flaskeskibe på dragter, malerier og mange andre ting, der I tidens løb er hjembragt af søens folk. Eventyrlystne børn kan gå på jagt efter Anker, få et nyt navn og en søfartsbog.

Naturama

Naturama er naturhistorie på en spændende, anderledes og lærerig måde. Her kan du opleve skeletter og udstoppede dyr fra hele verden, levende krible-krable-dyr, et sanserum, se film og meget mere.

Ovenstående attraktioner er blot et uddrag af, hvad Fyn har at byde på. Med god planlægning er mulighed for at komme omkring noget for enhver smag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv inspireret

Bliv inspireret og oplev nye feriedestinationer.

COPYRIGHT © 2016 SECRETHOTELGUIDE.COM | ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDT