Luk vindue ×

Skyhøje kommissioner og i nogle tilfælde krav om højere priser fra de store bookingsites betales af dig! Personlig kontakt til overnatningsstederne giver altid bedre aftaler og priser.

Slip for besværet ved at søge online.

Lad os gøre arbejdet og sætte dig i personlig kontakt med overnatningsstederne

Log ind, send én forespørgsel. Tilmeldte overnatningssteder vil gennemgå dine ønsker og sende dig et skræddersyet personligt tilbud

Udfyld sted, dato samt anden information, og vent på at modtage et personlige tilbud fra overnatningssteder du ikke engang vidste eksisterede!

Vælg det bedste tilbud, der passer præcis til dine ønsker og behov.Tjek dine personlige tilbud og vælg det bedste. Så simpelt er det!
Nyd din ferie!.

Log ind og modtag dit helt personlige tilbud direkte fra hotelletFerie på Nordsjælland

Den Nordsjællandske historie kan dateres helt tilbage til det 13. Århundrede og området nord for København byder da også på hele 3 kongeslotte, foruden store skovområder, søer og sandstrande. Der er masser at opleve på Nordsjælland, der måske er et af de mest populære steder I Danmark for turister.

Overnatning på Nordsjælland

Der er masser af muligheder for overnatning for par, såvel som familier og singler, der besøger Nordsjælland. Her findes alt fra hyggelige vandrehjem til luksushoteller.

Kronborg Slot

Ét af europas mest kendte slotte er Kronborg – eller Elsinor (det engelske navn for Helsingør), som Shakespeare kaldte det I klassikeren Hamlet. Det blev opført I det 15. Århundrede og havde en strategisk vigtig placering idet man kunne kontrollere indsejlingen til Østersøen. Ifølge legenden sover den danske helt og ridder Holger Danske I kælderen, klar til at forsvare Danmark, såfremt landet skulle komme I fare. Ganske vist er det dog, at du kan se en statue af selvsamme Holger Danske, hvis du besøger slottet.

Øresundsakvariet

Trods sin størrelse trækker Øresundsakvariet, der er fra 1971, ca 50.000 turister hvert år. Det lille saltvandsakvarie, der er udstyret med det sidste nye udstyr indefor vandfiltrering og moderne teknologi, sikrer dyrene de bedste levevilkår.

Louisiana Museum.

Louisiana Museum of Modern Art (tidl. Museum for Moderne Kunst) er beliggende i Humlebæk og er ét af de mest besøgte museer i Danmark med sine 600.000 gæster årligt. Faktisk er det udpeget af forfatteren Patricia Schultz til at være blandt de 1000 steder i verden du SKAL se inden du dør. Museet viser kunst, arkitektur og landskab fra tiden omkring 2. Verdenskrig og frem til i dag.

Nordsjælland er et historisk område, der samler nogle af Danmarks mest berømte landemærker og museer. Desuden har du den fordel at være tæt på København uden at være berørt af den voldsomme trafik, der er i storbyerne. Alt I alt et sted, hvor der er noget for enhver.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv inspireret

Bliv inspireret og oplev nye feriedestinationer.

COPYRIGHT © 2016 SECRETHOTELGUIDE.COM | ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDT