Luk vindue ×

Skyhøje kommissioner og i nogle tilfælde krav om højere priser fra de store bookingsites betales af dig! Personlig kontakt til overnatningsstederne giver altid bedre aftaler og priser.

Slip for besværet ved at søge online.

Lad os gøre arbejdet og sætte dig i personlig kontakt med overnatningsstederne

Log ind, send én forespørgsel. Tilmeldte overnatningssteder vil gennemgå dine ønsker og sende dig et skræddersyet personligt tilbud

Udfyld sted, dato samt anden information, og vent på at modtage et personlige tilbud fra overnatningssteder du ikke engang vidste eksisterede!

Vælg det bedste tilbud, der passer præcis til dine ønsker og behov.Tjek dine personlige tilbud og vælg det bedste. Så simpelt er det!
Nyd din ferie!.

Log ind og modtag dit helt personlige tilbud direkte fra hotelletFerie i Vestjylland

Hvis du søger et feriested med rå natur, men masser af hjertevarme er Vestjylland stedet. Vestkysten, der er kendt for sine kraftige vinde, høje bølger, vandrende klitter og flade heder, er også hjemsted for store skovplantager og massevis af kulturhistorie.

Overnatning i Vestjylland

Der er mange smukke overnatningsmuligheder I Vestjylland, strandhoteller badehoteller ,eksempelvis i Vestjyllands hovedstad Esbjerg.

Topattraktioner i Vestjylland:

Esbjerg fiskerimuseum.

Et godt udflugtsmål er Fiskeri- og Søfartsmuseet, der både som turist-attraktion og forskningsinstitution.


Jyllands Park Zoo

Jyllands Park Zoo i Videbæk er en stor zoologisk have, der har brugt meget tid og energi på at forbedre deres faciliteter i løbet af det seneste årti. Her kan man både røre og fodre flere af dyrene, køre i tog rundt i parken, sejle en tur og meget mere. Spis jeres medbragte mad ved de overdækkede siddepladser, grill nogle pølser eller benyt parkens cafeteria.


Lalandia

Lalandia er et vandland med både udendørs og indendørs aktiviteter for både børn og voksne. Her er et stort Aquadome med vandrutsjebaner, børnepool, boblebad og meget mere. Til de tørre, men bestemt ikke kedelige aktiviteter hører eksempelvis minigolf, bowling og spillehal.

Vestjylland er et godt sted at holde ferie for dem, der vil ud og se, hvad Danmark har at byde på. Med sin smukke natur, historiske arkitektur og kulturelle tilbud har dette område det hele..


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv inspireret

Bliv inspireret og oplev nye feriedestinationer.

COPYRIGHT © 2016 SECRETHOTELGUIDE.COM | ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDT